O NAMA

Autoservis Vinković d.o.o. osnovan je 10.10.2006. godine, te pruža usluge popravka i održavanja svih marki motornih vozila.
Sa radom počinje u Garešnici, gdje je i sjedište tvrtke, ali zbog povećanja potražnje za uslugama tvrtke 2016. godine otvara još jednu poslovnicu u Kutini.

U našem servisu Vam nudimo prvoklasnu uslugu jer su naši stručnjaci redovito školovani, te Vam uz najmoderniju dijagnostičku opremu pružaju kvalitetno otkrivanje kvara i otklanjanje istog u najkraćem mogućem roku, i to sve uz vrlo prihvatljive cijene.

Autoservis Vinković d.o.o. automehaničare osposobljava po strogim standardima struke. S obzirom na dinamiku tržišta, naši zaposlenici (serviseri) pohađaju stalna stručna usavršavanja i edukacije kako bi nadopunili svoja znanja i vještine, te na taj način unaprijedili kvalitetu usluga tvrtke.

Tvrtka je poznata u svojoj branši po kvalitetno i korektno odrađenim poslovima, te kao pouzdan partner. Već dugi niz godina održava uhodanu poslovnu suradnju sa niz tvrtki i privatnih osoba.

Na svoj rad dajemo garanciju,tako da možete biti sigurni da ste u dobrim „rukama“.